15 Mayıs 2013 Çarşamba

MATRİX ENERJİSİ İLE ÇALIŞMA...

MATRİX ENERGETİCS yani Matriks Enerjileri ile çalışmak; Bilinç Teknolojisini kullanmak anlamındadır. Her insanın Bilinçli ve Bilinçaltını kapsayan yaşam biçimleri, kalıpları bulunmaktadır. En alt katmanda yer alan ışık, bilgi ve rezonansın oluşturduğu patternler hayatlarımızı biçimlendirip, şekillendirirler.

Küçücük bir çocukken yaşadığımız olaylardan başlayrak bugüne gelene kadar; öğrendiğimiz bilgiler, geçirdiğimiz travmalar, aldığımız kararlar, ettiğimiz yeminler ve meydana getirdiğimiz inanç kalıpları hayatımızın yönünü belirleyen unsurlar olarak bizleri etkiler.

Matrix Energetics ile yaptığımız çalışmalar; Işık, Bilgi ve Rezonans'ı kapsayan alanlarda mümkün olacak değişimleri sağlayarak, kişinin asıl normlarına dönmesine yardımcı olmaktadır. Tüm fiziksel bedeni içten ve dıştan kaplayan Aura Alanlarında, Çakra Meridyen Sistemlerinde yani Enerji Bedeni içinde meydana getirdiğimiz blokaj, kırılma, tahribat, kayma, bozulmaları adeta onarmakta, tamir ederek, gerçek norm değerlerine ulaştırmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder