12 Mart 2013 Salı

THE RECONNECTİON - TEKRAR BAĞLANTI ŞİFA TEKNİĞİ...


The Reconnection enerji boyutunda çalışır, insanın enerji alanı üzerinde yapılır, insanın enerji alanındaki düzensizlikleri dengeler, onarır, şifalandırır. Enerji akıllıdır ve nerede ihtiyaç fazla ise orada çalışır ve sırayı kendisi belirleyerek şifayı gerçekleştirir. Şifanın mutlaka gerçekleşeceği hakkında kimse 'söz verme hakkına' sahip değildir. Hatta bu konuda Eric PEARL 'eğer şanslıysanız şifaya kavuşursunuz' tarzında bilgiler verir ve haklıdır da. Çünkü 'gerçek şifacı' 'şifayı alan kişidir' aslında ve izin verdiği kadar şifa gerçekleşir de diyebiliriz... İnsan aslında Işık, Bilgi ve Rezonans'tan oluşan bir bütünsel yapıya sahiptir. Enerji bu alanlarda dönüşümleri gerçekleştirerek şifalandırır.
5-Her insan, hatta çocuklar dahi bu şifadan faydalanabilir, hiç bir yan etkisi yoktur, faydası çok fazladır, gevşetir, rahatlatır, relax bir hale sokar, etkiler kişiden kişiye farklılık gösterir..
6-Evet, Fiziksel, Zihinsel, Duygusal ve Ruhsal Bedenlerimizde etkisini gösterir, şifalandırır, blokajları çözer..
Tekrar Bağlantı Enerji Çalışmaları; Tekrar Bağlantı Şifası ile Kişisel Bağlantı olarak iki farkli sekilde uygulanir. Her iki calisma da eller bedene temas etmeden yapilir.
1. Tekrar Baglanti Sifasi (Reconnective Healing): Yaklaşık olarak 40-50 dakika suren seanslar seklinde uygulanir. Sifa amacını taşır. Belli bir sorun icin en az bir, en cok 3 kez yapılabilir. Seanslar arasindaki sure değişebilir ama genellikle bir haftayi geçmezse daha iyi olur.
2. Kişisel Bağlantı (Personal Reconnection): İki seans sürer ve peş peşe iki gün içinde birer kez uygulanır, tekrarı gerekmez. Seanslar 40-60 dk.surer. Bu calismada bedene yeni Axiatonal Hatlar cizilmektedir. Kisisel Bağlantıdan once en az bir seans Tekrar Bağlantı Şifası alınması önerilmektedir.

The Reconnection Healing/Tekrar Bağlantı Şifası uygulandığı durumlarda;
*Birlik bilincinin artması, Evren ile bağlantının güçlenmesi,
*Sakinlik, dinginlik ve huzur halinin gelmesi,
*Enerji Bedeninin rahat bir şekilde hissedilmesi, enerjinin hareketlerinin farkedilmesi,,
*Farklı renklerde imgelerin, şekillerin görülmesi, hareketlerin izlenmesi,
*Yükselme ve bedenden uzaklaşıyormuş hissi,
*Seansın devamı esnasında Uygulayıcının yanı sıra Rehberlerin varlığının hissedilmesi,
*Mevcut bazı rahatsızlıkların şifalanması,
*Zihinsel, Duygusal ve Fiziksel rahatlama, uyku halinin artması,
gibi deneyimlerin sıklıkla meydana geldiği izlenilmiştir...

The Reconnection Healing/Tekrar Bağlantı (Şifası); sizi, insan vücudunun yenilenme fonksiyonları için Temel Enerjiyi çeken Beşinci Boyut Dolaşım Sistemine bağlar. Şifa ve tekamül için eşsiz titreşim seviyeleri ve frekanslarını standardize etmemizi sağlayan ‘yeni’ Axiatonal Hatları getirir. Bu Şifa uygulaması; Eterik ve Fiziksel Bedenin, Zihnin ve Ruhun şifalanmasını sağlayan yeni frekansları kullanan, çoğu zaman yaşam değiştirici bir deneyimdir. Diğer tekniklerden farklı şekilde, The Reconnection Healing/Tekrar Bağlantı Şifası, karşılaştığınız herhangi bir tekniğin ötesindedir. Uygulayıcı, Şifa sürecinin başlamasını aktive eden evrensel enerjinin yeni frekanslarına erişir ve aktarır.
Şifa; Eterik, Fiziksel, Duygusal, Zihinsel ve Ruhsal olarak çok boyutlu seviyede gerçekleşir. Bu yöntem çok boyutlu farklı frekansların kullanılması ile uygulanır. Uygulama sırasında ve sonrasında çoğu zaman güçlü bir şekilde hissedilebilen bu Enerji, seansın başlangıcında The Reconnection Healing/Tekrar Bağlantı Şifası Uygulayıcısı tarafından başlatılır ve seans sona erdikten uzun süre sonra da sizinle çalışmaya devam eder. Bu seansları alarak önceki durumunuzdan daha yüksek bir frekansa uyumlanır, ve bu frekansla bağlantınızı sürdürürsünüz. Genel olarak 3 seans uygulanması tavsiye olunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder