29 Temmuz 2012 Pazar

MATRİX ENERGETİCS HAYATA HİZMET EDEN BİR ENSTRÜMAN...


Yaşadığımız değişken-göreceli evrenimizde hiçbir şey mutlak ya da bağlayıcı değil. Mutlak ve değişmez olan tek şey bizim bilincimizin en derin ve hareketsiz Merkezidir. 

Biz kendimizi Hayatın Tekamülüne, Hayatın ve Bilincin Gelişimine uyumlamaya başladığımızda hayal bile edemeyeceğimiz şekilde yükselmeye başlarız. ''Hayata Hizmet Ederek'' yaşadığımızda önümüzde fırsatlar açılmaya başlar ve kaderimiz değişmeye başlar. 

Niye böyle oluyor? Çünkü biz sadece etten-kemikten-kandan oluşmuyoruz. Bizim etrafımızda Kadim Uygarlıkların ve belki de bizlerin ilkel diye nitelendirdiği uygarlıkların da bildiği şekliyle yumurta gibi oval ve parlayan bir ışık alanı ile çevriliyiz. Bu manyetik alan sürekli titreşiyor. 

Biz aslında Işık, Bilgi ve Rezonanstan oluşan varlıklarız. Bu dünyada ruhsal hayatı arayan-isteyen (aslında zaten Ruhsal Varlık olarak) İnsanlığı deneyimleyen Ruhlarız. Sürekli titreşim halindeyiz. İşte ''Hayata Hizmet Etmek'' bu titreşimi yükselten bir unsur. Bu titreşim her şeyi aniden değiştirecek kadar güçlü. 

Bu titreşimle Geçmiş değiştirilebilir ve Gelecek hayal bile edemeyeceğimiz fırsatlarla önümüzde uzanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder