17 Temmuz 2012 Salı

OLUMLUYA YOL VERMEK VE YOLDAN ÇEKİLMEK ZOR MU ...?

Hayatında meydana gelen olumlu değişim ve dönüşümlere, şifalanmalara ve çözümlere yardımcı olmak, onların gelişmesine, seni iyileştirmelerine izin vermek mi ? Yoksa geçmişten gelen ve kişiliğine eklediğini sandığın acılarından, hastalıklardan ve sorunlardan her gün bıkmadan defalarca bahsetmek ya da onlarla yaşadığın anıları başkalarına ballandıra ballandıra anlatarak onlara enerjinden aktarmak mı daha kolay geliyor sana?

Bir kaç saat önce 20 yıldan bu yana başaramadığın bir durumu kotardığın halde, şimdi hala hastalığınla ya da bozukluklarla ilgili anları anlatmak sana ne kazandırıyor?

Şimdi yaşamanın keyfini kendine ve etrafındaki insanlara yaşatmak dururken hala neden inanamıyorsun başına gelen bu güzelliklere, neden gülmüyor gözlerinin içi, neden sevinçle bakamıyorsun Dünya'ya yeniden?

Yoksa unuttun mu bunları...? Hatırlamak o kadar da güç mü senin için..? Kim öğretti böyle yaşamaya çalışmayı sana...? Yoksa bunları öğrenmek sana daha kolay geliyor da, neşelenmek, keyif almak, hayatını neşe içinde yaşamak daha mı zor geliyor?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder