5 Ağustos 2012 Pazar

QUANTUM TOUCH-KUANTUM DOKUNUŞ ŞİFA VERİYOR

İnsanların enerji sistemleri bir nehir gibi akan; subtil, görünmez çok ince iplikçiklerin bir araya gelmesinden oluşur. Her organımızın bağlı olduğu bir meridyen dediğimiz akış sistemi bulunmaktadır. İnsanları enerji sistemlerinde 14 enerji meridyeni olduğu bilinmektedir. 


Enerjilerimiz içimizde bir nehir gibi akarken, yaşadığımız olaylar, kazalar, travmalar, sanrılar, aldığımız kararlar, ettiğimiz yeminler vb. başımıza gelen her şey enerji sistemlerimizi etki altında bırakır, blokajlar oluşturarak akışı engeller. Zaman içerisinde enerji sistemlerimizde meydana gelen bozulmalar vaktinde müdahele edilmediği taktirde fiziksel seviyeye geçerek organlarımızın çalışmasını etkiler ve hastalıkların doğmasına neden olur.

Quantum Touch yani Kuantum Dokunuş Enerji Şifa Sistemi bu tür durumlarda çok etkili olmaktadır. Problemin yaşandığ
ı bölgelere yapılacak çeşitli enerji uygulamaları ve teknik yardımlarla meydana gelen enerji akışındaki bozulmalar ya da blokajlar ortadan kaldırılarak sistemin yeniden işler hale gelmesi sağlanır. 


Bu çalışma sırasında çalışmayı yapan Pratisyen ile çalışmayı alan Danışan arasında konuşularak gerekli iletişim an be an sağlanarak daha gerçekçi bir çalışmanın oluşması temin edilir.

Çalışma esnasında bir çok çalışmayı kabul eden ve alan Danışan; ağrının yer değiştirdiğini, aşağıya, yukarıya ya da yanlara doğru kaydığını hissederek çalışmayı yapan Pratisyeni bilgilendirir. Ağrı kovalama da denilen bu yöntemin uygulanması gerçekten çok başarılı sonuçların doğmasına neden olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder