28 Ağustos 2012 Salı

REİKİ ŞİFA SİSTEMİ VE GÜVENMEK....

Reiki'ye güven dostum, o sana verilmiş bir armağan, kutsal bir hediye, asırlar öncesinden gelen bir hediye. Asla kullanmamazlık etme, eğer öğrendiysen insanların faydalanacağı bir şekilde hizmet et Reiki ile, Bütüne hizmetini göster, O sana bir armağan olarak geldi, sakın küçümseme, yetersiz veya modası geçmiş olarak nitelendirme, saygı göster, Tanrısal Kaynaktan gelmekte olan Reiki Enerji Sistemine ve diğer Enerji Sistemlerine. 

O görevini eşsiz bir ustalıkla ve nezaketle kendini farkettirmeden, adeta tereyağından kıl çeker gibi halleder, sen farkına bile varamazsın neler olup bittiğininin. Sen kendini ona teslim et çağırdıktan sonra ve ellerinden akarken Reiki Enerjisinin Bilgeliğine ve öngörüsüne saygı göster. İzin ver ellerine, kalbinden gelen komutlara ve onlara tüm kalbini açarak in
an, hatta inanmanın da ötesinde bil, eğer birlikte çalışma yaptığın kişi de aynı şekilde enerjiye kendini açar ve izin verirse, hayalini bile kuramayacağın mucizelerin yaratıcısı olursunuz, öyle mucizelere şahit olursunuz ki siz bile inanamazsınız. Başkalarını düşünün bir de!

Aranızdan bazıları bu söylediklerimizi başarıyor, izin veriyor Reiki'nin akışına ve kendini ona teslim ediyor ve Reiki en iyisini gerçekleştiriyor her zaman, dozunda, zamanında ve kişinin hakettiği kadarını ona gönderiyor, veriyor. Ne güzel değil mi? Akıllı ve zeki bir Enerji ve Rehberlerle çalışmak. Harika bir tecrübe, yaşayan ve yaşatan için müthiş bir yükseliş.

Katıl sen de Reiki ailesine ve keyfini çıkart Şifanın verme ve alma safhalarını, sen de şifalan verirken ve alırken, farkına bile varmadan hayatla olan bağlarının ve algılarının değiştiğine şahit olarak yaşa bu mucizeyi. Haydi şimdi Şifa zamanı ve Reiki ile Bütüne, İnsanlığa ve Tanrısal Varoluşa Hizmet edelim, birimiz hepimiz için, hepimiz de birimiz için, Dünyamızda Cennetin yaratıcıları arasına katılalım... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder