22 Ağustos 2012 Çarşamba

Matrix Energetics - SEÇİMLER SANA AİT, YAŞAM DA....

Mucizelerin olabileceğine dair düşünceleri, inançları ve kapıları hayatınıza ne kadar çok açabilirseniz, onların hayatınıza o kadar doğal yollardan girdiklerini görebileceksiniz.

Hayatımıza bakış açılarımızla gerçekleştirdiğimiz ''yaşamı filtrelerden geçirme ve sınırlandırma işleminin'' farkına varmakta fayda var... 

Günlük yaşamda kullandığımız 'Mantıklı Düşünme' dediğimiz ve farkına varmadan uyguladığımız Yaşam Şeklimizin kökünde ''Doğduğumuz andan---> bugüne kadar yaşadığımız her olayın zihnimizde oluşturulmuş ve kaydedilmiş kalıplarının bulunduğunun'' farkına varmamız çok önemlidir. 

Bu kalıplara uygun olmayan bir olayı yaşamış, bir şeyi görmüş ya da duymuş olmamız halinde, zihnimizin devreye girerek, yaşadığımız durumu kalıplara uydurmak adına ''sildiğini, çarpıttığını ya da kendine uygun hale getirdiğini'' bilerek bu kalıplara uygun olmayan bir olayla karşılaştığımızda 'inanamamamız-yok bu gerçek olamaz diye düşünmemiz' işte bu yüzden meydana gelmektedir.

Mucizeler olabilir, yaşanabilir, gerçekleşebilir fakat ancak buna izin verirsen, inanırsan, günlük bakış açılarını genişletirsen, limitlerini kaldırıp kalıplarını kırabilirsen realitende mucizelerin nasıl da doğduğuna şahit olmaya başlayabilirsin... Değilse her gün yanı başında mucizeler yaşansa bile, sen onlara birer oyun gözüyle bakıp, geçeceksin ve belki de hiç farkında bile olamadan yaşayıp göçeceksin...

Seçimler sana ait.... Yaşam da....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder