14 Ağustos 2012 Salı

THE RECONNECTION - KİŞİSEL TEKRAR BAĞLANTI....

Dün ve bugün keyifli günlerdi benim için. Çünkü bir Dostumuza The Reconnection Uygulaması yaptık. Benim için harika geçti. Özlemiştim The Reconnection yani Kişisel Tekrar Bağlantı uygulaması yapmayı. 

The Reconnection (Tekrar Bağlantı-Kişisel Bağlantı) Uygulaması yeni Axiatonal Hatların olusturulmasina yonelik bir çalışmadır. Burada amaç hem kendi bütünlüğümüzle hem de Evrenle bağlantımızı yeniden oluşturmaktır. Bağlantının oluşması bir anda tamamlanan bir olay degil, an be an devam eden bir sürec, zamana yayılan bir açılımdır. Değişim sureci, ikinci seans sonunda Kişisel Bağlantımız tamamlandığında harekete geçer. Tüm evren ile aramızda yeni Işık ve Bilgi Alış-verişi gerçekleşmeye baslar ve bunun sonucunda bilincimiz ile biyolojimiz gelişime açılır.

Yani bu çalışma şifa çalışmasından farklı anlamı ve önemi olan bir çalışmadır. Özel uygulama prosedürleri ve teknikleri olan bu uygulamayı yapmaktan büyük keyif alıyorum. Ayrıca; bu çalışma The Reconnection Level III Eğitimi alabilmek için ön koşul olarak istenen bir çalışma olarak da önem kazanmakta.

Evrenle bağlantınızın güçlü olması dileğiyle, sevgiler...

5 yorum:

  1. Yazılarınız çok güzel. Samimi,doğal,bilgi dolu. Bir çok kişi paylaşmaktan, okumaktan, öğrenmekten mutluluk duyacaktır. Kitaplaştırsanız ya bunları(?) Ne varki demeyin!
    Neler neler kitaba dönüşüyor. Bunlar, rafineleşmiş, bilgiler,bireysel tecrübeler. Böylece, başka türlü sizden zor haberi olacak, zor ulaşabilecek bir çok insana değmiş olursunuz, .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Değerli ÖZGÜR BAYKUŞ,
      Yorumunuz ve hakkımda belirttiğiniz güzel sözler ve öneriniz için çok teşekkür ederim. Vakti geldiğinde gerçekleşecektir mutlaka... Şu anda yazmaktan keyif aldığım için yazıyorum... Sizlerin desteği, pozitif katkıları ile varması gereken yere zaten varacağını düşünüyorum.
      Sevgi ve saygılarımla,

      Sil
  2. Tekrar Bağlantı uygulamasının özel prosedürler ve teknikler gerektirdiğini belirtmişsiniz ancak geçen hafta okuduğum kitapta "The Reconnection, Eric Pearl" özel tekniklere gerek olmadığı vurgulanıyordu, yanlış anlamış olabilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli İlter GÜVEL,
      The Reconnection Healing (Şifa) (Level I-II) uygulamasında belirli bir prosedür ya da sıralama yoktur ancak The Reconnection (Level III) uygulaması ise daha farklı olup yazıda da belirttiğim gibi özel sıralamalar, noktalar, pozisyonlar içeren bir çalışma olup healing (şifa) işleminden çok farklıdır... İlginiz için teşekkürler, başka sorularınız olursa cevap vermek isterim... Sevgi ve saygılarımla,

      Sil