28 Ağustos 2012 Salı

REİKİ NEDİR? - 4

REİKİ; fiziksel ve spiritüel/ruhsal alemlerin buluşma yerinde konumlandığından maddi dünya ile saf ruh dünyası arasında bir köprü gibi çalışır. REİKİ Enerjisiyle birlikteyken Evrenin yaşam enerjisini indirip kendi kişisel Yaşam Enerjimizle birleştiriyor gibi hissederiz. REİKİ sanki bizi Kaynak Enerjisine bağlayan uzatma kablosu gibidir, Kaynak Enerjisiyle maddesel dünyamızın bütünleşmesini gerçekleştirir. REİKİ gerçek bir sevgi dalgasıdır, dokunduğu her şeyin içindeki en iyiyi ortaya çıkaran saf enerji titreşimidir.

İnsan bedeni kendi sağlığını sürekli ve otomatik olarak koruyacak şekilde tasarlanmıştır Bizim koyduğumuz tüm engellere rağmen vücudumuz gece-gündüz kendini beslemek, canlandırmak, yeniden inşa etmek, gevşemek, dengelemek ve iyileştirmek için çalışır. İnsan bilinçli olarak zihnini Şifaya yönlendirebilecek güçtedir. Karnımız ya da başımız ağrıdığında veya bir yerimiz zedelendiğinde, kesildiğinde ellerimizi içgüdüsel olarak o bölgeye koyarız. 


Anneler hemen çocuğunun ağrıyan yerini okşarlar. Neden bunu yaparız? Farkında olmadan iç güdüsel olarak elimizden akan enerjiyi (sevgiyi/şefkati) aktarırız. Başımızın tepesinden kalbimize, oradan ellerimize ulaşan doğal bir enerji yolu vardır ve spiritüel enerji ellerimizde kullanmamız için hazırdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder