20 Kasım 2012 Salı

ŞİFA ÇALIŞMALARININ ORTAK ÖZELLİĞİ....

Benim fikrime göre; her enerji çalışmasının farklı özellikleri vardır. Ancak, her şifa uygulamasında (ortak özellik olarak) da; 3 taraf vardır; 1-Şifaya aracılık eden, 2-Şifayi Alan ve 3-Şifanın Geldiği İlahi Güç (Enerji-Bilgi-Rezonans). Buradaki 3 faktörün her biri, şifanın oluşmasında etken olmaktadır.

Aslında şifacı olan kimdir? Bu soru büyük bir önem arz etmektedir. Yapılan bir çok uygulama sonucunda; rahimde ya da yumurtalıklardaki kistler, miyomlar vb. yok olabilir, tamamen kaybolabilir, kanamalar durabilir vs. Ancak buna rağmen yapılacak bir sonraki uygulama için hiç bir zaman bir garanti verilemez... Bu mümkün değildir.. Çünkü Şifayı aktaran kişi, sadece aracı olarak aktarmaya yardımcı olduğunu bilmelidir, gerçekleşecek şifa için Ego aradan çekilmeli, Şifayı Alan ve Şifanın Geldiği İlahi Güç (ki her ikisinin de büyük bir zekaya sahiptir) birlikte şifayı gerçekleştirir.

Şifayı alan kişi eğer 'kalbinden, gerçekten şifayı almaya' niyet eder ise şifa gerçekleşir etmezse yine olabilir ancak bir önceki duruma göre daha zayıf bir ihtimal olur.

Çünkü 'İlahi, Zeki Güç' 'Gerçek Niyetin Ne Olduğunu' en iyi bilendir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder