28 Mart 2012 Çarşamba

BİR SEVİNÇTİR YAŞAMAK...

Bir sevinçtir yaşamak, küçücük ama çok büyük bir anlar yumağıdır hayat, sevgiden doğar her şey ve ondan yaratılmıştır her varlığın özü, unutmamak lazım bu gerçeği ve umutla sarılmak lazım hayata yeniden. 

Beklentilerin gerçekleşmedi ise ne olmuş yani, sadece senin beklentilerin gerçekleşmedi diye mi küseceksin hayata, eğer inanmıyorsan hayatın mucizelerine bu senin bileceğin bir iş ve bu yaşam senin yaşamın. Karart o zaman hayatını karanlıkların en siyahı ile kimin umurunda, karanlıkta da hayat var onu orada yaşayanlar bilir. Acıdan zevk alıyorsan, sana yapılanlardan hoşlanıyorsan kim tutar seni buralarda, yolu oradan geçenlere sor, anlatırlar sana neler olacağını.

Şimdi ben sana aydınlıklardan bahsetmek istiyorum, ışığın renklerinden, neşenin güzelliklerinden, hayatın hoş yanlarından bahsetmeyi seviyorum ben, zaten karanlığı anlatan çok TV kanalı var; oraya bak, al alabileceğin kadar kara boyaları ve yüzüne sıva ki karanlığı daha iyi hissedebilesin. Ama ışığın aydınlığı yansıdıkça yüzünden, sıcaklık yayılır göklere senden ve bu sıcak gülüşün bütün Dünyayı ve Evreni aydınlatır Dostum. 

Gülmene bak, neşelenmeyi unutma, sana yapılan haksızlıkları anlatıp durma bütün ömrün boyunca, sen yaratacağın güzellikleri, hak ettiğine inandığın berekete kafa yor bu daha iyi olacak senin için. Gülmene, eğlenmene, severek içten gelen kahkahalarınla çalıştığın iş yerini, yuvanı, dostlarını sıcak sevginle ısıtmaya bak... 

Yarın üzülmek istemiyorsan, yapamadığın şeylere hayıflanmaktan korkuyorsan şimdi başla saydıklarımı yapmaya, haydi geç kalmadın, yaşın kaç olursa olsun şimdi başla, zaman geçmedi o hep aynı yerde duruyor, sadece sen geçiyorsun hayattan, zaman sandığın şeyin içinden geçerek başka uzaklara giderken...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder