18 Mart 2012 Pazar

SÖZLERİNİZE DİKKAT EDİN...

Sözlerinize dikkat edin dostlarım, ağzınızdan çıkan her kelimenin neler yaratabileceğini hayal bile edemezsiniz, çünkü sizler yaşamın tüm gerçeklerini daha tam anlamı ile göremediğiniz için bu söylenenleri hafife alabilirsiniz. Ağızdan çıkan sözlerin dışında ondan daha önemlisi aklınızdan geçen düşünce formlarıdır ki onlar hayatın görünmeyen yaratıcılarıdır.

Unutmayın ki hayatınızda neyi yaşıyor
sanız veya neyi gerçekletiriyor ya da gerçekleştiremiyorsanız bu tamamen düşüncelerinizin kalitesinin eseridir. Yaşamın önünde duramayacağınızı bilmelisiniz çünkü bu yaşam sizlerin ortak düşünce formlarınızın oluşturduğu toplam kaliteyi size yansıtmaktadır, birazcık insan topluluğu bile kötümser olsa, kötü olayların meydana gelebileceğini hayal etse hayatı bu yönde etkilemeleri olasıdır. Düşünün ki insanların çoğu kötü sayabileceğimiz olumsuz düşünce kalıplarını her gün defalarca zihinlerinden geçiriyorlar ve bunların bileşiminden oluşan karanlık tablo adeta toplumun ve hayatın üzerine gri bir sis gibi çöküyor ve bu sis sizin Tanrısal Işık ile aranızda kalın bir set oluşturuyor, aynen sigara içilen bir ortamda, kapalı alanlarda kalan insanlar gibi temiz havaya hasret kalıyorsunuz ve bu duruma alıştığınız için farkında bile değilsiniz.

Ne acı bir durum, bu yüzden uyanma vakti geldi artık, içinizden birazcık insan bile uyanıp bunu topluma anlatsa belki uyanmalarına vesile olsa ne kadar iyi olurdu. Çünkü insanların bunu hatırlatacak arkadaşlara, dostlara ve insanlara ihtiyacı olduğu aşikar. Sizler de insanlara bunu anlatın, dilinizin döndüğü kadar, dinlemek isterlerse ne ala, istemezlerse o zaman sadece ilgi gösterenlere, merak edenlere anlatın. 

Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder