12 Mart 2012 Pazartesi

KİM OLDUĞUNU HATIRLIYOR MUSUN?...

Kim olduğunu unuttun mu? Korkuyor musun yaşamaktan? ''Hayat zor'' derler çoğu zaman değil mi? Yaşamanın zor olduğuna mı inanıyorsun? Kim söyler bunları hiç düşündün mü? Ego mu yoksa Ruh mu?

Ego çok ciddiye alır hayatı, her şeyin zor yanlarını sana gösterir ve sürekli korku ile sular kalbinde açılan çiçeklerini ve her geçen gün biraz daha grileşir açılan güllerin. Geçmişte yaşadığın korku, acı, nefret bazen de kin ile dolu olaylara götürür seni, zaman zaman geleceğin kaygı denizinde yüzersin Ego'nun güçlü kollarında, eğer izin verirsen, farkına varamazsan sana hizmet etmek için görevli Ego'n senin sahibin olur, seni yönetir, korkutur, baskı kurar üzerinde, her şey çok önemlidir onun gözünde...

Ruh için ise hayat bir oyun yeridir, öğrenmek için, duyguları deneyimlemek için adeta bir Mekteptir yaşam, korkacak bir şey yoktur, onda sevgi vardır, sevgi ile yaşamalıdır hayatı, heyecan, neşe duyulmalıdır yaşamdan.

Hangisi sana daha yakın geliyor; Ego'nun yarattığı korku dolu bir Dünya mı? Ruhun bir çocukmuşçasına oynamaktan keyif aldığı sevgi, neşe ve heyecan dolu bir Dünya mı?

Korkunun olmadığı Sevgi dolu Dünyayı hayal et Dostum, o hemen yanı başında duruyor, farketmeni bekliyor kendisini...

Korkma, hazırsın Dostum bu yeni Dünya için, sadece Sevgiye odaklan ve hisset...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder