8 Mart 2012 Perşembe

RUHUNU KAT YAPTIĞIN İŞE...


Sevgili Dostum, ''Hangi işi yaparsan yap içine Ruhunu kat'', bu düsturu slogan yap kendine ve gerisine güven, salıver gitsin.

İşini yaparken hissettiğin ilk heyecanı hiç kaybetmemeye özen göster, işe ilk başladığın andaki hedeflerini-vizyonunu asla kaybetme, eğer kaybetmeye başlamışsan gerekirse yazarak yeniden oluştur.


Seninle aynı heyecanı paylaşan insanlarla devam et yola, ortağını, 

çalışanlarını onların arasından seç, uyum ve harmoniye dikkat et, aynı frekansta olamadığını anladıklarına izin ver gitsinler, daha iyilerinin geleceğine olan güvenini de hiç kaybetme. O zaman senin gibi düşünen, hisseden, heyecanlanan insanların hayatına daha fazla girmeye başladığını göreceksin.

Aklını kullan ama asla sadece mantığın ile ticari hareket etme, içine hep duygularını da kat işinin, empati yapmayı ihmal etme, ''Sen olsaydın neyi, nasıl isterdin?'' bunu hep düşün, farklılıkları da göz önünde bulundurmayı unutma. Neyi yapıyorsan sade ama kaliteli, leziz, duygu dolu, zarif, içten ve samimi olmasına özen göster.

Küçücük görünen detaylarda bile ihmalkarlık gösterme, içinden gelen sesin gösterdiği yollara, şeylere en önemlisi de İnsanlara özen göster, detayları farket, unutma başarı ufak detaylarda gizlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder