28 Mart 2012 Çarşamba

ÖNCE KENDİMDEN BAŞLAYARAK SEVİYORUM...

Öncelikle kendimden başlayarak yaratılan tüm Varlıkları, İnsanları her halleriyle sevdiğimi belirtmek istiyorum tüm Dünya'ya ve tüm İnsanlara. Onlarla birlikte olmak, yaşamın keyfini çıkartmak, var oluşun tam göbeğinde böyle özel günlerde yaşamak, varlığımı hissetmenin özel bir mutluluğunu her an fark ediyor olmak muhteşem bir duygu...

Evet, sizler için biraz farklı gelebilir bu yazı ama aslında tamamen gerçek bir duygu ile yazıyorum her satırını. Bu duygularımı; bedenimin, kalbimin ve ruhumun her parçasında hissederek yazılıyor bu yazı ve bu duyguları sizin de hissetmenizi istiyorum. Bu yazıyı okuduğunuz tam da şu anda, yazıyı hangi anda okuyor olursanız olun bu an tam da o an olacaktır buna yürekten inanırsanız.

Matrix Energetics tüm İnsanları kutsamak onlara yardımcı olmak için yer yüzüne gelmiş, gönderilmiş bir Enerji Sistemi olarak vazifesini yapmakta, çalışmayı yapan ve alan her insan bu özel durumun büyüsünü, sihirini damarlarında, ruhunun en derin yerlerinde ve adeta kalbinin tam orta yerinde hissetmektedir. Sevgiyle akan yoğun Enerji, Alanı kaplayarak çalışmayı yapanı, yapılanı ve yardım edeni en derinlerden etkilemekte saf ve derinden bir sevginin kolları arasına almaktadır. Bunu yaşamadan anlamak gerçekten imkansız gibidir, çünkü bu günlerde; aklımızda, düşüncelerimizde ve duygularımızda yaşattığımız Dünya Realitesi ile Matrix Energetics'in getirdiği Realite arasında çok büyük bir fark meydana gelmekte, çalışma anında sanki bu Realiteye bir yolculuk kendiliğinden meydana gelmektedir. Bu yolculuğu çalışmayı alanlar tam yüreklerinde duyumsamakta ve adeta sarhoş olmuş gibi hissetmektedirler. Tabiidir ki haliyle bu her İnsanda farklı seviyelerde meydana gelmektedir.

Son söz olarak diyebilirim ki; Matrix Energetics tüm İnsanlara sevgisini sunuyor, adeta onlara olan hizmet etme aşkını ayağınıza getiriyor, eğer bu Enerjiyi tam kalbinizde hissetmek isteğini duyarsanız, bırakın kendinizi bu Enerjinin kollarına ve yaşayın Hayatın bilmediğiniz ve asla bilemeyeceğiniz taraflarını deneyimlemeye. 
İçinizden gelen duyguyu engellemeden ve aklınızın, mantığınızın sizi engelleme uğraşlarına fazla taviz vermeden çıkın yola. Sevgiyle ve mutlulukla. Birazcık da olsa neşeyle yaşayın hayatınızı, coşkuyu hissederek ve yürüyerek ileriye doğru; aşkla, sevgiyle....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder