2 Ekim 2012 Salı

E.F.T. - EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUE - DUYGUSAL ÖZGÜRLEŞME TEKNİĞİ NEDİR?


  Vücudumuzda bütün organlara ve dokulara ulaşan Enerji Merkezleri; Çakralar ve Meridyenler vardır. Bu merkezler sayesinde Evrenden bedenimize enerji alıp verir ve yaşamımızı sürdürürüz. 

  Bu enerji merkezlerinde değişik nedenlerden dolayı oluşabilen blokajlar da hastalığa neden olur. Bu blokajlar, fiziksel hastalıklara yol açmasının yanı sıra, duygularımızı ve düşüncelerimizi de etkiler. 

  Aslında zihinsel, duygusal faktörler de enerji akışını etkiler. Yaşadığımız olumlu ya da olumsuz her olay, yaşadığımız her zihinsel ve duygusal deneyim, vücuttaki enerji sistemimizin etkilenmesine neden olur. 

  Meridyen ve Çakra Sistemimiz ile Psikolojimiz ve Fiziksel Bedenimiz birbirine bir ağla bağlıdır. İnsan özünde; Işık, Bilgi ve Rezonanstan oluşur.

  E.F.T. yani Duygusal Özgürleşme Tekniği; bu enerji sistemindeki blokajları açarak, bu tıkanmaların neden olduğu ve tuttuğu dengesizlikleri, acı, kızgınlık, endişe, stres, öfke, korku, üzüntü, gibi olumsuz duyguları serbest bırakır, yok eder. 

  Geçmişte yaşadığımız travma yaratan her durumu hatırladığında ortaya çıkan olumsuz duygu, bu blokaj ortadan kalkınca kaybolur. Artık o olayı, tanımadığımız bir fotoğrafa bakar gibi boş bir algı ile hatırlar ve etkilenmeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder