6 Ekim 2012 Cumartesi

THE RECONNECTION-TEKRAR BAĞLANTI - BİR DOSTA CEVAPLAR....


Biraz önce bir Dostumuz Facebook'tan The Reconnection hakkında sorular sordu, şimdi ona cevaplar vereceğim, umarım tatmin edici olur.

''Merhabalar, nasılsınız, iyi misiniz?
Bir kaç sorum var...;
1-The Reconnection şifası almak için nereye başvurmak gerekir?
2-Ne kadar zaman gerekir?
3-Ücreti nedir ?
4-The Reconnection nasıl çalışır? Bize nasıl şifa verir?
5-Herhangi bir şikayeti olmayan,hasta vs olmayan kişiler de alabilir mi?
6-Ya da bilinçaltındaki blokajları vs . çözmek için de işe yarayan bir teknik midir?
Çok zamanınızı almadan yanıtlar verirseniz çok sevinirim...
Şimdiden teşekkürlerimle ...
Sevgi ve ışık ile ...''

Öncelikle çok teşekkür ederim, gayet iyiyim, umarım sizler de iyisinizdir. Şimdi sorularınıza cevap verelim.

1-Sertifikası olan The Reconnection Uygulayıcılarına başvurmak iyi olur. Eric PEARL gerçekten eğitime çok önem veren bir Şifacı ve Öğretmen'dir. Bizzat kendisi öğretir ve denetler. Bu konuda eğitim almış, sertifikası olan bir Uygulayıcı olması çok önemlidir. Kulaktan dolma bilgilerle veya bir arkadaştan biraz bir şeyler öğrenmiş kişiler de bunu yapabilir belki ama temel bilgileri almayı şahsen ben çok önemsiyorum. Bu konuda 'www.thereconnection.com' sayfasından 'practitioners directory' bölümünden 'Turkey' sayfasına bakabilirsiniz... Bu Uygulayıcılardan bir tanesi de benim (2005'ten bu yana).

2-Bir Reconnective Healing şifa seansı yaklaşık 45-50 dakika sürer,  The Reconnection uygulaması ise 2 gün üst üste 40'ar dakikalık sürelerle uygulanır.

3-Ücretler ülkeden ülkeye, uygulayıcıya göre değişiklik arz eder.

4-The Reconnection enerji boyutunda çalışır, insanın enerji alanı üzerinde yapılır, insanın enerji alanındaki düzensizlikleri dengeler, onarır, şifalandırır. Enerji akıllıdır ve nerede ihtiyaç fazla ise orada çalışır ve sırayı kendisi belirleyerek şifayı gerçekleştirir. Şifanın mutlaka gerçekleşeceği hakkında kimse 'söz verme hakkına' sahip değildir. Hatta bu konuda Dr. Eric PEARL 'eğer şanslıysanız şifaya kavuşursunuz' tarzında bilgiler verir ve haklıdır da. Çünkü 'gerçek şifacı' 'şifayı alan kişidir' aslında ve izin verdiği kadar şifa gerçekleşir de diyebiliriz... İnsan aslında Işık, Bilgi ve Rezonans'tan oluşan bir bütünsel yapıya sahiptir. Enerji bu alanlarda dönüşümleri gerçekleştirerek şifalandırır.
5-Her insan, hatta çocuklar dahi bu şifadan faydalanabilir, hiç bir yan etkisi yoktur, faydası çok fazladır, gevşetir, rahatlatır, relax bir hale sokar, etkiler kişiden kişiye farklılık gösterir..

6-Evet, Fiziksel, Zihinsel, Duygusal ve Ruhsal Bedenlerimizde etkisini gösterir, şifalandırır, blokajları çözer..

İlginiz için teşekkürler, umarım faydalı olmuştur, başka sorularınız olursa lütfen sormaktan çekinmeyin...

Sevgi ve saygılarımla,


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder