30 Ekim 2012 Salı

GÖRÜNMEZ BAĞLAR VAR ARAMIZDA....

İnsanoğlunun sadece Fiziksel Bedeni yoktur, ona birebir eş olan Eterik Enerji Bedeni de bulunur. Enerji, her zaman Düşünceyi takip eder. Bir İnsan, Kurum veya Nesne ile olan ilişkilerinde 'Enerjetik Bağ' da kendiliğinden oluşur. İlişki ne kadar ilerlerse bağ o kadar güçlenir. Adeta bağlantıda olduğu kişi ya da şeyin etki alanından çıkamayacak hale gelen İnsanlar olabilir.

Yeni doğan ve sürekli Annesinin kucağında bulunan, memesini emen Bebeklerin Annelerinin enerji alanından çıktığında hemen ağlamaya başlamalarının ana sebebi de budur. Çünkü o alan içinde güvende olduğunu, sevildiğini, beslendiğini iç güdüsel olarak bilir-hisseder Bebekler. Dolayısıyla bir 'bağ' oluşumu da meydana gelmiş olur...

Cinsel ilişkiye giren İnsanlar arasında da farkında olmadan enerji alanları arasında bir bağ kendiliğinden oluşur ve bu bağ kişileri etki altına alır. Bazen güçlü, bazen de zayıftır bu etkiler, ancak bilmek lazımdır ki, bu bağ vardır.

Evet, ne demiştik; 'Enerji Düşünceyi Takip Eder'.

Bir kişiyi, kurumu ne kadar çok düşünür, lanet okur, kinlenir vb. işlemlerde bulunursan aradaki görünmez bağların da etkisi o kadar artar.

Koşulsuz bir sevgi ile kurulan bağ ise bizi en çok geliştiren, birleştiren bağdır....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder