4 Nisan 2012 Çarşamba

ARTIK IŞIĞIN ZAMANI GELİYOR...

Artık umutların yeşerdiği, çiçek açtığı zamanlar geliyor, korku yok artık, aşılması gereken yerleri aşıyor insanoğlu ve umutla dolu yollar beliriyor önümüzde. Sevginin egemen olduğu Dünyadaki Cennetin yolları belirmeye başladı artık. 
Bizler kendimizi ve yaratılan her şeyi sevgi ile kucaklamaya başladığımızda bu sevincin daha arttığını görecek ve hissedeceğiz. Hayata verdiğimiz şeyler bizlere katlanarak dönüyor, bir çok insan da bunu biliyor artık ve bunun hakkında konuşmaya başladılar her ortamda. En küçüğünden en büyüğüne insanlar bunun bir realite olduğunu ve gerçekleşebileceğini düşünüyor artık. Bu, insan zihninde ve bilincinde çok önemli bir sıçramanın olduğunun kanıtıdır. 
Bizlere mutluluk ve sevgiyi anlatmaya geliyor Melekler her gün bıkmadan usanmadan ve içlerindeki ışığı bizlere yansıtıyorlar. Artık Işığın zamanı geliyor ve Dünya yeni bir anlayışın içine giriyor. Buna hazır olan her birimiz bu çekilişin arttığını daha fazla hissedecek ve bu bilinçle yükseleceğiz. Korkmadan ilerleyelim bu yolda ve hep aklımızda sevgiyi tutalım birlikte. Saf gerçek sevgiyi, beklenti olmadan yaşanan sevgiyi, bu bizi daha da güzelleştirecek, feraha kavuşturacak, aynı sevginin bize de katlanarak yansıdığını farkedeceğiz mutlaka kısa süreler içinde. 
Beklentilerimizi yükseltebiliriz artık, hayat bize daha fazla umut, sevgi, neşe ve bolluk-bereket veren bir yer haline dönüşmekte ve bunu bizler duygu, düşünce ve bilinç formlarımızla var ediyoruz Dostlarım. Ne mutlu bizlere ve bizim gibi hisseden ve hissedeceklere... Tüm insanlığa ve varoluşa...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder