6 Nisan 2012 Cuma

MATRİX ENERGETİCS-MATRİX ENERJİSİ'NİN ANLAMI NEDİR?



Bedenlerimiz canlı kristal enerjilerden oluşmuştur. Matriks Enerjisi ismi, bu kristal enerjileri çağrıştırır, anımsatır. Bağ dokularımız, beynimizdeki destekleyici dokularımızın bazıları, kemiklerimiz; kristal özünün likit halinden oluşur. Kristaller ve kristal yapıların ilginç bazı özellikleri kuantum fenomeni denilen durumu yaratırlar. Kristaller ve kristal yapılar enerjiyi tutabilen ve yükseltebilen, belirli şarjları yapabilen yapılara sahiptir.
Dikkatli kullanılmak kaydıyla şifada kullanıldığı bilinir.

Dr. Richard BARTLETT insanın sahip olduğu bu yapılara Matriks Enerjisi diyor. İnsanın tek gerçekliği fiziksel bedeni değildir. İnsan bedeni bunun çok daha ötesinde, temelde; IŞIK, BİLGİ ve REZONANS'tan oluşur. Bilgi denilmesi ile kastedilen; ışıktan oluşan enerji modelleridir.

Aslına bakarsanız bu tariflerin, tanımlamaların günlük hayatın içinde bir anlamı yoktur. Bu bakış açısına, bazıları tarafından '' Dostum, bunlar boş işler, biz işimize bakalım'' bile denebilir. Ancak, bu bilgiyi kullanarak insanların; zihinsel, duygusal, fiziksel koşullarını değiştirmeye başladığınızda, yeni dönüşümler sağladığınızda, farklı yeni olasılıkların doğmasına neden olduğunuzda, bu durum değer kazanmaya başlar.

Matriks Enerjisi odaklanmış niyetle çalışır ve odaklanmış niyetin gücünü kullanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder