11 Nisan 2012 Çarşamba

TEKRAR BAĞLANTI ŞİFASI-THE RECONNECTION KAÇ SEANS UYGULANMALI?

The Reconnection Healing/Tekrar Bağlantı (Şifası); sizi, insan vücudunun yenilenme fonksiyonları için Temel Enerjiyi çeken Beşinci Boyut Dolaşım Sistemine bağlar. Şifa ve tekamül için eşsiz titreşim seviyeleri ve frekanslarını standardize etmemizi sağlayan ‘yeni’ Axiatonal Hatları getirir. 


Bu Şifa uygulaması; Eterik ve Fiziksel Bedenin, Zihnin ve Ruhun şifalanmasını sağlayan yeni frekansları kullanan, çoğu zaman yaşam değiştirici bir deneyimdir. Diğer tekniklerden farklı şekilde, The Reconnection Healing/Tekrar Bağlantı Şifası, karşılaştığınız herhangi bir tekniğin ötesindedir. Uygulayıcı, Şifa sürecinin başlamasını aktive eden evrensel enerjinin yeni frekanslarına erişir ve aktarır. 

Şifa; Eterik, Fiziksel, Duygusal, Zihinsel ve Ruhsal olarak çok boyutlu seviyede gerçekleşir. Bu yöntem çok boyutlu farklı frekansların kullanılması ile uygulanır. Uygulama sırasında ve sonrasında çoğu zaman güçlü bir şekilde hissedilebilen bu Enerji, seansın başlangıcında The Reconnection Healing/Tekrar Bağlantı Şifası Uygulayıcısı tarafından başlatılır ve seans sona erdikten uzun süre sonra da sizinle çalışmaya devam eder. 



Bu seansları alarak önceki durumunuzdan daha yüksek bir frekansa uyumlanır, ve bu frekansla bağlantınızı sürdürürsünüz. Genel olarak 3 seans uygulanması tavsiye olunmaktadır.


Hüseyin Turgut SAYIN,
The Reconnection-Tekrar Bağlantı Şifası,
Sertifikalı Pratisyeni,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder