11 Nisan 2012 Çarşamba

TEKRAR BAĞLANTI ŞİFASI-THE RECONNECTİON ZEKİ BİR ENERJİDİR .

Foton'ların ve Işığın dansıdır Hayat dediğimiz bu oluşum. Bizlerin sandığının aksine yaşam sadece Işıktan ve İnformasyonlardan oluşmuştur, sadece saf bir hareket vardır Alemlerde. Işığın dansını izler Evren ve İnsan vücudu da aynı malzemenin ürünüdür aslında. 


Sevgi akar hayatın damarlarından görünmeden, görünen kandır fiziksel bedende ve görünmeyen sevgi enerjisidir Enerji Bedeninde. Saf sevgiden uzaklaştığı her anda İnsanoğlu korkunun kucağına kayar, zanlar oluşturur, travmalarında blokajlar yaratır enerjinin aktığı yollarda ve akamamasına sebebiyet verir çoğu zaman da The Reconnection Enerjisi bu travmaların yarattığı blokajların açılmasında hizmet eder İnsanoğluna ve mor ışıklarıyla sarar Enerji Bedenini, yüksek titreşimin dalgaları ile düşük frekanslarda titreşen bloke olmuş ışığı adeta kir çözücü bir sıvı gibi çözer atar. Harika bir iş çıkartır çoğu zaman. Elektro Manyetik bir Alanın içinde hisseder İnsan ve elinde olmadan bir yüksek frekans dalgasını duyumsayarak içinde ısınır-soğur, karıncalanır vücudun bir çok alanı. 


Akıllı bir Enerjidir The Reconnection ve hizmet ederken güldürür çoğu kez, şaşırtır ve içinde tatlı bir sevgi izi bırakır geçip giderken...


Hüseyin Turgut SAYIN,
The Reconnection-Tekrar Bağlantı Şifası
Sertifikalı Pratisyen

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder