5 Nisan 2012 Perşembe

HAYDİ HAZIRLAN ARTIK...

Yeniden birleşecek eller eskiden olduğu gibi, biri diğerine üstünlük kurmadan yaşanacak her şey. Değerini bilmenin keyfi yayılacak her iki yana da, unutulmuş ne varsa hafızalarda ortaya çıkacak ruhun bohçasından yavaş yavaş. 
Erkek ve Kadın anlayacak sevginin gerçek sevmenin anlamını, bir birini sıkmadan, baskı uygulamadan ve incitmeden ve hatta sahiplenmeden bir eşya gibi, saf sevginin kanatları ile sararak yaşayacaklar sevgilerini. Tam bütünlüğün yoluna girecekler el ele ve kadın hakettiği mertebeye tekrar yükselecek ve erkeğinin yanında korkmadan başı dik bir şekilde yer alacak yeniden. Dişil Enerji kutsanacak yeniden ve Eril Enerji o zaman ne kadar değerli olduğunu tekrar anlayacak ve anlatacak sevdiğine. 
Birlik bütünlük doğacak Dünyada yeniden, çok uzun zamanlarda olduğu gibi. Unuttuğun gerçeği sen de anlayacaksın ve gerçek bir kadın olmanın ne kadar önemli ve vazgeçilemez bir var oluş olduğunu, o olmadan hayatın eksik kaldığını sen de hissedeceksin ağır ağır. 
Sol beyinin yönettiği Dünyamız sağ beyinin şarkılarını dinleyecek dengeye ulaşmak için ve şarkılar birleşerek ortak bir şarkı çıkacak yeniden... Dünyaya huzur gelecek, sevgi gelecek ve neşe doğacak yeniden. Herkesin yüzünde güller açacak, gülümseme zayıflığın değil gücün görüntüsü olacak. 
Buna hazırlanmanın zamanı geliyor. Sadece hissetmeye bak, havayı kokla ve içine dönerek dua et. Hızlanırken değişim sen de destekle bu değişimi en yakınından başla eşinden, çocuklarından ve kendinden başla değişimin getirdiklerine... 
Haydi hazırlan artık, vakit geliyor....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder