11 Nisan 2012 Çarşamba

THE RECONNECTION-TEKRAR BAĞLANTI ŞİFASI VE AXIATONAL HATLAR...

The Reconnection Healing/Tekrar Bağlantı (Şifası); sizi, insan vücudunun yenilenme fonksiyonları için Temel Enerjiyi çeken Beşinci Boyut Dolaşım Sistemine bağlar. Şifa ve tekamül için eşsiz titreşim seviyeleri ve frekanslarını standartize etmemizi sağlayan ‘yeni’ Axiatonal Hatları getirir. 


Axiatonal Hatlar; Akupunktur Meridyenleri boyunca uzanır ve “Dönüş Noktaları” aracılığı ile bu Meridyenlerden bazılarına bağlanır. Dönüş noktaları Elektromanyetik Enerjinin küçük küresel vorteksleridir ve deri yüzeyindeler gibi hissettirirler. Ayrıca bedenin her hücresinde dönüş noktaları vardır. Bu hücresel noktalar hücredeki moleküllerin atomlarını daha hızlı döndüren Ses ve Işık Frekansları yayar. Artan moleküler dönüş vasıtası ile, hücresel yenilenme için bir ızgara tesis eden Işık iplikleri yaratılır. Axiatonal hatlar insan türlerindeki Yüksek Boyutlu Meridyenler olarak düşünülebilir, bunlar geçmişte bir zamana kadar mevcuttu. 


O zamanlar insan Biofiziksel Meridyenleri ile olan bağlantısından koptu ve Işığın Mesih Üstbenlik Bedeni ve Yüksek Tekamül ile direkt bağlantısını kaybetti.


Hüseyin Turgut SAYIN,
The Reconnection-Tekrar Bağlantı Şifası,
Sertifikalı Pratisyeni,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder