2 Şubat 2012 Perşembe

EVET SÖYLEMİŞTİK, SÖYLEMESİ KOLAY AMA YAPMASI ZORDUR...


Yaşamın içinde yer alan her birey ve bireylerin oluşturduğu ortak morfik rezonans alanındaki toplam duygu ve düşüncelerin hedefi ne olmalıdır ki Dünyamıza/Hayata Hizmet yolunda başarıya ulaşalım diye düşündün mü hiç ? 

Sana göre ne olmalıdır? Zor bir soru sorduğumu biliyorum. Sorunun cevabı belki de yazması kolay ama yapması zor bir eylemdir. Merak ediyorsun biliyorum.

Üstad'lar; ''Sadece Tek Bir Hizmet vardır ve Yasa Bir'dir. Kendini Yaradan'a sunmak ve Birlik en büyük hizmettir.'' diyor. Yaradan her yerde ve her şeyde olduğuna göre ayırmadan yaratılanı iyi kötü diye sevmeliyiz her şeyi dostum. Aramalıyız Tek Yaratan'ı ve buluşmalıyız Sonsuz Zeka'nın kollarında Yaratan'la sevgiyle.
Küçük bir kediyle oynayarak, sevdiğimiz bir taşı cebimizde uğur taşımız olarak saklayarak ve bahçedeki yeni açan papatyanın kokusunu almak için koparmadan eğilerek toprağın çamurlu kucağına ve tarlayı süren dostumuzla soğuk bir ayranı yudumlarken düşen yağmurun alnımızdaki ıslaklığını silerek elimizin tersiyle. Her anında Hayatla Birlikte olduğunu unutmadan ve ona Hizmet ederek. O zaman Sevgiyle dolacaktır, şarj olacaktır her bireyin enerji alanı ve Dünyamızın Morfik Rezonans alanı. Temizlenecek ve açılacaktır kara bulutlar gökyüzünden ve Evrenin derinlerinden gelen Sevginin ışıkları ile yıkanacaktır her şey.

Varoluş oktavının Kozmik düzeyinden gelen dengeli titreşimsel ışık/sevgi ile dolacaktır yaratılmış Hayat. 
Şimdi sen başlat bu eylemi yaşayarak/yaşatarak.
 
Evet, demiştik ya söylemesi kolay yapması zor diye. Öyle olmasaydı, böyle mi olurdu ?



Hüseyin Turgut SAYIN,


Bahçeşehir/İSTANBUL, 26.01.2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder