16 Şubat 2012 Perşembe

MATRİX ENERJİSİ İLE YAŞAM...

'Matrix Enerjisi' terimi 'Matrix and Matrix Regulation: Basis for a Holistic Theory in Medicine'ın yazarı Alfred Pischinger'in çalışmasından esinlenen James Oschman'ın Enerji Tıbbı kitaplarından gelmaktedir.
 
Matrix Enerjisi'nin kurucusu Dr.Richard Bartlett'tır. ABD'li bir Chiropractor olan Dr.Richard Bartlett aynı zamanda bir Naturopathic Doktordur. Çocuğunun hastalığına Tıp dahil hiç kimse çözüm bulamayınca her alanda araştırmalar yapan, kitaplar okuyan ve geleneksel okült/ezoterik bilgiler de dahil olmak üzere her yolu inceleyerek deneyim kazanan Dr. Richard Bartlett; Kuantum Fiziği'ni de araştırmış, tüm bu çalışmalarından 'Matrix Enerji'leri' adını verdiği bu arketipsel Morfik Rezonans Alanını oluşturmuştur.
 Bu bilgileri kullanarak çocuğunu şifaya kavuşturmuştur. O; çocuğunun iyileşmesi için kendini çalışmalara adamış, bu alanda kendine bir öğrenme vesilesi olan çocuğunu sevgiyle kucaklamıştır.
 
Dr.Richard Bartlett; hepimizin temelde Işık, Bilgi ve Rezonanstan yapılandırıldığımızı ve bu nedenle de içeriğe çabuk uyum sağladığımızı düşünür. 
O belirli sorunlara belirli çözümlerle yaklaşan genel yaklaşım tarzını kullanmaz. Bunun yerine olası çözümlerin gerçek kaynağı olan Kuantum Mekaniğinin benimser. İmgelediğimiz kavramın bulunduğumuz realiteden tamamen farklı bir faaliyeti yönlendirecek belirli bir gücü olabilir. Fiziksel bedeninize yapısal bir değişiklik getirebilir.
Matrix Enerjisi ile yaşam işte böyle bir şey....
 
 Hüseyin Turgut SAYIN-Matrix Enerjisi Uygulayıcısı
Ocak/2012, İSTANBUL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder