2 Şubat 2012 Perşembe

KALBİNDE AÇMAK İÇİN YEMYEŞİL, SENDEN DAVET BEKLİYOR CİLDİNDEKİ KIRMIZI ÇİÇEKLER, AFFET...


Küsmüssün hayata ve kendine, kapatmışsın kalbinin kapılarını herkese. Artık inanamıyorsun sevgiye. Kimse seni sevmez sanıyorsun bir yandan, biri seni çok sevsin istiyorsun diğer taraftan. Kavga ediyorsun kendinle. Ama Aşk'ı da çok istiyorsun ve çaktırmadan bekliyorsun gizlice. 


İhtiyacın var sevmeye-sevilmeye, Ruhun istiyor bunu senden ve bedeninde hissediyorsun sevgiyle yaşanacak her anı. Ama ''Aşka inancım kalmadı artık'' şarkısını unutman lazım. Şimdi ''Sev Kardeşim'' şarkısını dinlemenin ve söylemenin zamanı. 


Önce kendinden başla sevmeye, sana iyi gelecek, sonra seni çocukken evden kovan Babanı affet, çünkü O da seni çok seviyor hala, ama yansıtamıyor sana sevgisini, babasından görmemiş ki. Sen başla, onlara da öğret, öğrensinler sevmeyi. 


Hayatla barış ve aç kalbinin kapılarını herkese. Sana açılacak kapılardan gir içeri gönüllere. Şifalandığını göreceksin ve geçecek cildindeki kırmızı lekeler. 


Onlar senin içinde biriktirdiğin öfkelerin çiçekleri, cildinde açıyorlar sevgiyle ve seni; affetmeye, sevmeye, sarılmaya, kavuşmaya, şifaya davet ediyorlar. 

Kalbinde yeniden açmak için yemyeşil, senden davet bekliyorlar.



Haydi artık davet et.












Hüseyin Turgut SAYIN,


Bahçeşehir/İSTANBUL, Ocak, 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder