12 Şubat 2012 Pazar

HAYAL ET GELECEĞİNİ VE ...



Hayal et geleceğini ve yaşamak istediklerini sonuna dek. Hayallerinle yaşarsan büyürsün bu Dünyada. Hayalsiz insan, karanlık bir mağarada kış uykusuna yatmış bir varlığa benzer.

Başla çocukluktan hayal kurmaya, sevdiğin şeyi yaptığını gör, oyna hayallerinle bir ressamın tuvalinde boyayla oynaması gibi. Her oynayışında içine doğacak ilhamı bir kenara not al. Hayal Defterin olsun baş ucunda. Oku ara sıra ve düzeltmeler yap içinden gelen. Sonra kaldığın yerden devam et hayallerine gün biterken.

İçine enerjini kat hayallerinin, güç ver onlara, renklendir en sevdiğin boyalarla. Ne kadar çok enerjini katarsan o kadar canlandığını göreceksin. Bilinçaltının harekete geçmesine yardımcı olacaksın. Karanlık mağarada uyuyan varlığı ışığa salacaksın. Yaratacaksın sezgilerinle kendi hayatını. Sadece kendi hayatını değil, hayallerinde kimler varsa onların da hayatını etkileyeceksin. Unutma aslında sen bir vizyonersin.

Niyetine dikkat et, asla isim yazma hayallerine, hayırlı olanı iste hayallerinden, yüzünü çizme hayallerindeki kişinin, onu çizen çizecek ona güven ve bırak gitsin.
Sevgi olsun hayallerinde yayılan ılık ılık, sevginin kokusu duyulsun hayal defterinin sayfalarından, kokusunu alan arayıp bulabilsin defteri sevginin kokusundan.

Yayılsın saf sevginin enerjisi dalga dalga tüm evrene. Ulaşsın bu kokular sana kulak verene.

Güven kendine ve yaşama. Hayat, saf hayallerin sulandığı bir toprak gibidir. Neyi ekersen ürün olarak onu alırsın. Hayırlısını ek hayır olsun, bereketlisini ek bolluk dolsun.

Korkma hayallerinde istemekten, ne kadar alacağını bilirsen, o kadar verir Evren...








Hüseyin Turgut Sayın



Bahçeşehir/İSTANBUL, Ocak.2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder