3 Şubat 2012 Cuma

SEN IŞIK, BİLGİ VE REZONANSTAN OLUŞAN BİR VARLIKSIN...


Evet Dostlar, yaşayan pek çok insan, kendini sadece bir beden olarak görme eğiliminde ve çevresindeki herkesin de böyle olduğunu varsayarak yaşamına devam ediyor.


Pek çok insan buradan yola çıkarak kendini diğerlerinden ayrı ve yalnız hissediyor. Aslına bakarsanız insan, düşündüğünden çok daha fazla boyutlara sahip ve derinliği olan bir varlık.


Yeni bir bakış açısından konuya yaklaşırsak; yaşadığımız Fiziksel Realite ve Bedenimiz bilimin de açıkladığı üzere Atomlardan ve Atomaltı Düzeyde de Maddenin en küçük partikülü olarak bilinen Foton'lardan oluşur. Esasına bakarsak tüm realite yüksek enerji partiküllerinden meydana gelmiş diyebiliriz. Bu partiküllerin bazen dalga haline dönüştükleri de işin başka bir yönü.

Bunun bir kısmını Albert EİNSTEİN E=MC2 olarak anlatıyor. Yani madde enerjiden, enerji maddeden oluşuyor. İnsan bedeni de aynen bunun gibi; Işık ve Bilginin bir araya geldiği bir düzeyde Enerjiden oluşuyor. Yanına bir de Rezonansı koyarsak bak şimdi ne hale geldik, düşünebiliyor musunuz?


İşte bu açıdan bakmaya başladığınızda önünüzde yeni bir kapı açılıyor. Kuantumun ışıklı, hareketli ve bilgiyle oynaşan renkli dünyası. 
Bu kapıdan içeri girince ve hayata bu gözle bakmaya başlayınca ayrılık ilizyonunun yok olmaya başladığını birazcık da olsa hissetmeye başlarsınız. 


Şimdi bu hisse odaklanalım ve düşünelim.


Ne hissettin?




Hüseyin Turgut SAYIN,


Bahçeşehir/İstanbul, 26.01.2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder